Gellerup Museum
 

Links om Gellerup

 
Bydelsportalen Gellerup.nu,
Her kar du hver dag kan læse nyheder om lokalområdet skrevet af områdets egne borgerjournalister.  Og du kan finde mange oplysninger om lokalområdet.
 
Gellerupparkens hjemmeside
Gellerupparken er med sine 1776 lejligheder Danmark største boligafdeling.
Læs mere om Gellerupparken på afdelingens hjemmeside.
 
Skræppebladet
Brabrand Boligforenings foreningsblad, som skriver om alt, hvad der rører sig i boligforeningen. Bladet er mere end 40 år gammelt og her en hjemmeside, hvor det er muligt at søge artikler tilbage til 2003.

Brabrand Boligforening
Brabrand Boligforening er en boligforening i Aarhus, der spænder vidt fra en afdeling med 1776 lejligheder til små afdelinger på landet med blot 4 eller 6 boliger.- ældreboliger, ældrekollektiv, ungdomsbolig-afdeling og en lang række attraktive familieboliger rundt om i byen.  I de næste år arbejder boligforening på de nye boliger på De Bynære Havnearealer samt nye afdelinger i Tranbjerg og Hasselager.
 
Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj
Helhedsplanen er den samlede plan, som beskriver, hvordan Gellerup og Toveshøj forandres fra udsat boligområde til en attraktiv bydel. Gennem fysiske forandringer skabes i samarbejde med beboerne det nødvendige grundlag for sociale forbedringer.
Læs mere på Helhedsplanens hjemmeside.
www.helhedsplangellerup.dk

Samvirket i Gellerup og Toveshøj
Samvirket i Gellerup og Toveshøj er et frivilligt netværk mellem foreninger, myndigheder og ildsjæle, som mødes hvert kvartal.
Aktive i Samvirket er arbejder sammen om at gøre Gellerup og Toveshøj til et endnu bedre område at leve, bo og arbejde i.
www.samvirket.dk

Helle Hansen  | Tlf.: 27832782